Tarieven/ Rates

Onderstaande tarieven zijn exclusief 21% btw.

Schrijfcoaching/feedback tot 4000 woorden + synopsis: €55

Toelichting:
Voor elke nieuwe coachingsopdracht stuurt u mij tot 4000 woorden.
Opmaak: Times New Roman, font 12, en dubbele regelafstand.
Ook zou ik graag een synopsis van het verhaal ontvangen, waarin kort iets verteld wordt over de personages, het plot, waar en wanneer het verhaal zich afspeelt, en het genre. Als er iets specifieks is waar u graag wilt dat ik naar kijk, kunt u dat in uw e-mail vermelden.
Na ontvangst van uw e-mail stuur ik u een factuur en zodra deze voldaan is, ga ik voor u aan de slag.

Het is mijn streven om uw werk, voorzien van mijn feedback en suggesties, binnen 7 werkdagen naar u terug te sturen. Mocht dit niet lukken, dan laat ik dit tijdig weten.
Ik gebruik track changes (‘wijzigingen bijhouden’) voor mijn opmerkingen, welke u kunt vinden in de rechter kantlijn van het Microsoft Word document.
Mocht u na het lezen van mijn feedback nog vragen hebben, dan mag u die altijd stellen en met mij doornemen. Dit kan ook telefonisch.
Ik wens u alvast veel schrijfplezier!

Vertalen

Ik vertaal zakelijke, commerciële en creatieve teksten van het Nederlands naar het Engels en andersom.
Mijn tarief is 0,13 per woord + btw en ik baseer mijn tarieven op de brontekst.
Mocht u iets aan te merken hebben op mijn vertaalde tekst, dan maak ik gratis wijzigingen, mits u dit binnen twee weken na ontvangst van de tekst bij mij aangeeft.
Hoe lang ik over de vertaling doe, is afhankelijk van het aantal te vertalen woorden én mijn agenda. Dit gaat uiteraard in overleg.
Ik begin met vertalen zodra de factuur voldaan is.